Mai ceva ca la Euro

Transmitem in direct de aici de la Poli, unde are loc in această lună Sesiunea 2008. În grupa morţii, echipa noastră a debutat cum nu se poate mai bine, cu o victorie la un scor incredibil in faţa PA-ului.

Prima repriză a debutat furtunos, şi la pauză era deja 6-0 pentru Sevi. Deşi Ştefănescu a avut o evoluţie foarte bună în apărarea PAului, nu a putut stopa atacul nostru în rafală. Scorul s-ar fi oprit la 4-0 pe seama delăsării din final a fotbalistului Sevi precum şi a absenţei lui Şah-Etapa4 din atacul nostru, dar în ultimele minute, în prelungiri, Trăuşan (autogol) şi apoi Tema4 au făcut ca Sevi să intre la cabine cu punctaj maxim :D.
Repriza a doua a fost una foarte grea, Sevi nereuşind să fructifice toate ocaziile avute, dar din nou am avut şansă, autogolul tînărului Posea ducînd scorul la 11-0 pt Sevi. Nu este un rezultat surprinzător, dar unul încurajator – în faţa unei echipe tinere dar ambiţioase. Pe această cale felicit pe toţi jucătorii de la PA pentru prestaţia avută în acest meci.

Sevi se pregăteşte intens pentru următorul meci, unul decisiv şi poate cel mai greu de la acest Sesiune 2008, în compania EDului. Aveţi imagini de la antrenament, cînd tricolorii se pregăteau să contracareze atacurile puternicului jucător din formaţia EDului, TTL Standard. Avem informaţii de la clar-văzătoare cum că în prima repriză EDul va reuşi să se închidă foarte bine în apărare, prin Sărăcin pe partea laborator şi Surpi în mare formă pe seminar. Nici ai noştri nu ar juca prea bine dar sperăm totuşi că atacanţii noştri – Tema1 şi Tema2 – îşi vor face datoria şi vor marca, la fel şi Tema3 care se pare că va fi introdus abia in repriza a doua.

Aşteptăm să vedem ce surpriză ne va pregăti mult mai experimentatul antrenor al EDului. Reamintim ca in calificari am obţinut un egal nesperat în faţa Electronicii, datorat în mare parte tacticii 10-5-10-5-5 alese de Cupcea. Va păstra oare această aşezare sau va aborda partida cu clasicul 4-4-2?

Inafara de sistemul tactic, un interes general este echipa probabila pe care o va băga în teren. Anul acesta dispune de un lot mai numeros, jucători tineri precum CMOS asteptind cu nerăbdare să ia locul Tranzistoarelor in primul 11. Iată echipa pe care a folosit-o în primul meci disputat in această Sesiune, pe terenul celor de la CB:

Tranzistor BIP cu sarcina capacitiva inversor
Caracteristica de transfer a portii TTL
Caracteristica inversorului CMOS .
CBB – Schmidt.
Repetor pe emitor
Inversor CMOS cu TBip
Variante TTL
CBA cu TBip

Spor la antrenat!

Anunțuri

4 Responses to Mai ceva ca la Euro

  1. vlad spune:

    numai cu nicolita nu ma vedeam comparat dupa un examen de PA :))

  2. catalin spune:

    :)) Eu cred ca bag 4-3-3 la meciu cu ED, cu ECL, TTL si CBB in atac. Pana la PA mai am timp de antrenament.

  3. kat spune:

    Speram intr-o calificare curata, fara penalty-uri sau prelungiri in tomana :))

  4. […] miercuri, 28 ianuarie 2009 de Mithrandir A mai trecut un examen și se apropie foarte rapid cel de pe 5. Electronica. Nu voi mai cita iar cântecele lui Sevy, voi da doar un paste la o poveste frumoasă făcută de cineva (Kitteh) în timp ce învăța pentru această materie (ceva în stilul Mai ceva ca la Euro). […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: